Catch 22 – Faza Pe Locale

Alegeri locale.

Partidele:

Cum facem sa iesim in alegeri ? Sa avem pe maini bugetele oraselor ? Simplu:

Care sunt cei mai multi alegatori ? Saracii, prostimea, evident.

Care e strategia cu astia ? Mita electorala si populism.

Care e provocarea ? Sa avem cei mai populisti candidati de partea noastra.

Cum ? Mita si compromis total.

Cum ii rezolvam pe ceilalti, care de fapt aduc banul la bugetul orasului ? Incercam sa-i scarbim maxim, sa nu vina la vot.

Prostimea voteaza ce e la televizor, ca urmare line-upul este: Piedone, Prigoana, Oprescu, Becali. Programe facute in week-end (cu tot cu furnizorii la pachet), concurs televizat de promisiuni (sunt sigur ca toti o sa rezolve traficul si cainii vagabonzi), concerte, mici, scandal, demagogie, alegerile tabloid.

 

Oamenii normali:

Lehamite. De ce sa mai votez, ca oricum voteaza aia mult si prost. N-am nici o sansa. Cine-s baietii astia tineri de nu-i sustine nimeni ? N-au nici o sansa. Mi-am luat loc de parcare, pare ca s-a mai asfaltat in jurul blocului, nu mai bine dau eu o tura la munte, de alegeri ?

Mecanismul autonom al intretinerii minciunii functioneaza imperturbabil. Nimeni nu se risca, nimeni nu iese din cerc. Mizerie. Frica e mai tare decat foamea.

 

PS: De remarcat tipologia Piedone care impreuna cu ceilalti, in frunte cu Dan Diaconescu, sunt viitorii mari castigatori ai mizeriei pe care o intretin. Poporul pare absolut cretin, pana acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.