3 la 15. Cum Procedam ?

Cine poate sa imi explice si mie cum se iese din situatia asta:

– avem15 milioane de oameni care sunt sustinuti de 3 milioane. Cei 3 milioane sunt salariatii din mediul privat. Sunt cei care produc, influentati de atmosfera economica pozitiva, incurajanta.

– PSD-ul mizeaza evident pe cele 10 milioane de voturi de adulti sustinuti de cele 3 milioane. Astea se obtin prin sustinerea neconditionata a vietii acestora prin intermediul celorlalti. Prin masuri ca asta, asta sau asta. E destul de simplu, clar si iata, pus si in aplicare.

Saracia aduce foame, foamea controleaza oamenii si incet incet astor intretinuti nu poti sa le vorbesti in nici un fel despre progres si evolutie. Trebuie sa livrezi, sa-i tii ai tai. Asta este motivul pentru care raman convins ca Tariceanu e politicianul care a avut in mana solutia dar in schimb a dat lovitura decisiva acestei tarisoare. Pe vremea lui se puteau face lucruri si n-a facut nimic. Acum e cam tarziu, masa critica e 80%.

Ca urmare, incet incet spre toamna toate partidele, pentru a avea cea mai mica sansa de castig, trebuie sa promita ceva pentru multi. Cele 3 milioane de muncitori n-au nici o sansa sa fie bagati in seama pentru ca electoral, nu conteaza.

Deci singura sansa pentru cele 3 milioane este ca un partid sa promita ca va da la toata lumea si, dupa ce castiga, sa dea teapa. Sa faca ce trebuie, adica sa ii sustina doar pe cei 3 milioane.

PSD-ul nu cred ca da teapa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.