Ramai Prost

Nu prea imi gasesc cuvintele… Adica sunt lucruri de care poti sa razi, de altele mai faci misto dar este si categoria la care pur si simplu nu mai reactionezi. Esti depasit de monstruozitate.

As astepta o reactie de la Ministerul Educatiei, ceva…

6 thoughts on “Ramai Prost

  1. Pe mine ma sperie prezentarea asta video si mecanismul de marketing/promotii. Zici ca e vorba de niste colectii de tratate pentru fizica aplicata, nu de niste copiute ordinare, scrise cu font 5

  2. Wtf, pregatim viitoarele generatii de idioti analfabeti care vor fi buni doar de consumatori: cumpara fituici, cumpara diploma, cumpara job… cumpara orice. Dar de unde stiinta ca sa faci banii pentru toate cumparaturile alea?! Haios cum reclama explica ca la prosti cum sa cumpere. Probabil clientii targetati chiar au nevoie sa li se deseneze ca sa priceapa ceva.

  3. Ma stradui de cateva minute sa reactionez cumva, dar … chiar ma tem ca acum le-am vazut pe toate (am patit ca Bula, in banc…). Daca astia care reprezinta publicul tinta, ne vor plati pensiile, am pus-o!

  4. Great deal! fituicadigitala punct ro a fost cumparat ? :)))
    Problema cea mai grava (pana la pensie) este ca absolventii astia or sa ne vindece de boli prin spitale si or sa ne ridice casele…
    Nice voiceover M.!

  5. Pingback: Viitor de aur ţara noastră are! « Denisa Bârgău ✿ Denisa Bârgău ✿

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.