Nicusor Dan Goes Social.

Exista mai multe declaratii in sprijinul lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, de la lideri de opinie din media sociala.

Oameni, care teoretic, sunt urmariti de cateva sute de mii de alti oameni si care ar putea sa le transmita acestora aceasta directie electorala, ar trebui sa poata sa le dea argumente necesare pentru aceasta optiune. Lucrurile au aparut oarecum natural si au fost facute de bun simt.

Totusi, aici vad doua oportunitati:

– Nicusor Dan sa isi propuna sa fie mult mai prezent si mai activ in zona sociala, sa stea de vorba cu KOL si sa foloseasca aceasta influenta cat mai poate in urmatoarele zile.

– KOLs sa se coordoneze si sa isi propuna sa ajute pe bune la convingerea a cat mai multor oameni sa aleaga aceasta optiune.

In ambele cazuri, este o oportunitate foarte buna pentru a evalua real life care este forta mediei sociale. Cat poate sa faca daca isi propune, daca sentimentele sunt pe bune si nu cumparate de nu stiu ce brand. Care este legatura intre media social si restul lumii votante. Cat de influenti sunt influencerii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.