Bascalia Care Ne Omoara

Hazul de necaz ne omoara. Ascutimea spiritului si transformarea lui in varfuri ale inteligentei si ironiei ne ocupa mintea si toceste reflexele. Acest fabulo spirit nu construieste nimic. E un fel de scena ca dupa petrecerea din “Hangover”. Ne distram si uitam tot.

Cand eram student, “Academia Catavencu” era religie. Ne duceam dimineata la chiosc, o citeam si o comentam ca in Poiana lui Iocan. Radeam de ne rupeam, glorificand gluma, dar neintelegand nimic din ce se intampla in spate. Glumele erau prea bune. Nu mai era nimic de facut in viata reala. In timpul asta, astia au stricat si furat o tara.

Uitandu-ma in spate, mi se pare ca o minte diabolica ar fi putut infiinta Academia, tocmai pentru a trimite atentia in alta parte. Ne simteam inteligenti ca prindem poanta si nu prindeam hotul. Manipularea prin gluma e printre cele mai sofisticate.

The Onion si toate Tonight Show-urile sunt bune pentru ca in realitate functioneaza si celelalte institutii. In timp ce noi radem de ei, altii ii cauta la dosare. Rasul trebuie sa fie acoperit de responsabilitate si profesionalism in spate. Cineva acolo trebuie sa-ti apere dreptul tau de a rade.

Incercati sa nu radeti ca prostii.

311834_430934106944987_1566779761_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.